Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Motorola krijgt patent voor geur telefoons

Motorola heeft patent gekregen op een telefoon waar een geur vanaf komt. Het idee is dat er een vloeistof of gel naar de juiste temperatuur wordt gebracht zodat er een geur vrijkomt, de temperatuur wordt met de accu behaald.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon, de concurrentie onder de mobiele telefoon fabrikanten is daarom ook moordend. De fabrikanten doen er daarom alles aan om zich van elkaar te onderscheiden, en dat is wat Motorola van plan is met deze patent. Hiermee kunnen ze zich onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast is het natuurlijk een mooie technologische ontwikkeling, iedereen heeft wel een luchtverfrisser in huis. En nu kan dat met je mobieltje. Misschien gaat het wat ver, maar dat dachten we van de ingebouwde fototoestel ook.
Volgens het patent gaan de geurcartridges een paar weken mee voordat ze vervangen moeten worden. De warmte die nodig is om de geuren te activeren is ongeveer 54 graden, deze warmte wordt opgewekt met behulp van de antenneversterker en de accu. Het is nog maar de vraag of Motorola ook echt de geurtelefoons gaan ontwikkelen, maar nu ze deze patent hebben aangevraagd kunnen andere mobiele telefoon fabrikanten geen geur telefoons meer maken, en Motorola wel. Waarmee ze in de toekomst wellicht hun marktpositie mee kunnen versterken.