Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Truetones


Truetones

In dit gedeelte van coolerealtones.nl hebben we alle truetones staan. Truetones zijn mp3 geluiden van bestaande dingen, bijvoorbeeld een loeiende koe, of een pratende baby. Hierboven staat de top 25. We hebben de truetones onderverdeeld in verschillende cathegoriŽn, je kunt ook de zoekfunctie bovenaan de pagina gebruiken om je favoriete truetone te vinden.

Wat zijn truetones?

Truetones gaan in verhouding met de realtones al wat langer mee in de ringtone wereld. Het zijn technisch gezien mp3 ringtones, dat zijn dus gewone mp3tjes maar dan bedoeld voor mobiele telefoons. Het verschil tussen truetones en realtones is dat realtones liedjes van bestaande artiesten zijn, en dat truetones alledaagse geluiden zijn. Truetones zijn dus geen liedjes van bekende artiesten. Maar alleen gsm toestellen die realtones ondersteunen ondersteunen truetones. Kijk dus eerst goed bij onze ondersteunde gsm's om te zien of wij truetones hebben die op jouw mobieltje afgespeeld kunnen worden. Als je telefoon geen truetones ondersteund, of wij hebben niet het juiste formaat truetones voor je mobiel, kun je natuurlijk ook altijd nog polyfone ringtones of monofone ringtones op je mobieltje zetten.

Wat kosten de truetones?

De truetones op deze websites kosten Ä1,30 per stuk. Dit geld wel alleen voor Nederlandsers. Dit geld trouwens ook alleen voor het betalen van der truetones per telefoon. Voor betaling per sms is de prijs anders. Dit staat duidelijk aangegeven in de bestelpopup. Je kunt sinds kort ook betalen met ideal, dat is via internet bankieren, hiervoor zijn ook andere prijzen. Als je in het buitenland woont kun je vaak ook gewoon bestellen van deze website. Je moet gewoon de stappen in de bestelpopup volgen en je ziet vanzelf wat je moet doen en wat de prijs is.