Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Polyfone ringtones

Polyfone ringtones toplijst
Polyfone ringtones op alfabetische volgorde
Polyfone ringtones gesorteerd in cathegoriŽn
Nieuwste polyfone ringtones


Polyfone ringtones


Polyfone ringtones

Op deze pagina staan al onze polyfone ringtones, hier is de top 25 van dit moment weergegeven. Deze top 25 is gebaseerd op de verkopen die we doen en wordt dagelijks geupdate. We hebben verschillende gesorteerde lijsten voor je. Er is bijvoorbeeld een uitbreiding op de toplijst hierboven bij het polyfone ringtones toplijst gedeelte. Ook hebben we een pagina met polyfone ringtones in cathegoriŽn op deze site staan. Dit is vooral handig als je een polyfone ringtone zoekt in een bepaald genre. En als je de nieuwste hits op je mobieltje wilt moet je op onze nieuwe polyfone ringtones pagina wezen. Hier staan vaak nieuwe hits tussen. Er worden dagelijks nieuwe polyfone ringtones bijgevoegd dus kun je er ook terecht als je op de hoogte wilt blijven welke polyfone ringtones er zijn bijgekomen in ons assortiment. Tenslotte hebben we ook nog een pagina voor je waar de polyfone ringtones zijn gesorteerd op alfabetische volgorde. Her voordeel hiervan is dat je dan uit alle polyfone ringtones van je favoriete artiest kunt kiezen. Uiteraard kun je ook de zoekfunctie bovenaan deze pagina gebruiken om je favoriete polyfone ringtones te zoeken.

Wat zijn polyfone ringtones?

Polyfone ringtones zijn de bekendste ringtones voor je mobieltje. Dit zijn de ringtones met meerdere deuntjes. Dus niet zoals de monofone ringtones met 1 piepje, maar met meerdere 'instrumenten'. Poly in de polyfone ringtones staat ook voor meer. Wij hebben al duizenden realtones van verschillende artiesten. Er komen ook regelmatig polyfone ringtones bij in ons assortiment. De meeste mobiele telefoon ondersteunen de polyfone ringtones wel, maar voor de zekerheid kun je beter nog even bij de ondersteunde toestellen kijken. Het wil namelijk nog wel eens voorkomen dat je telefoon wel polyfone ringtones ondersteund, maar dat wij geen polyfone ringtones in het goede bestandsformaat hebben voor je mobieltje.
De polyfone ringtones kosten hier Ä1,30. Je moet een keer bellen naar een 0900-nummer om de betaling te doen. Dit kost Ä1,30 per gesprek. Je kunt ook per sms bestellen, dan kost het 2x Ä1,10. Dat is dus duurder. Deze prijzen gelden trouwens binnen Nederland, voor overige landen staat het aangegeven in de bestelpopup.