Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Realtones

Realtones toplijst
Realtones op alfabetische volgorde
Realtones gesorteerd in cathegoriŽn
Nieuwste realtones


Realtones


Realtones

Op deze pagina staan de realtones die we hebben, hierboven is onze top 25 te zien. Je kunt op de verschillende sorteermogelijkheden klikken om andere lijsten te krijgen. Wij hebben bijvoorbeeld een uitbreiding op de toplijst hierboven in de realtones toplijst. Ook hebben we de realtones op cathegoriŽn ingedeeld voor als je niet een specifieke realtone zoekt maar eentje in een bepaald genre bijvoorbeeld. En als je een nieuwe hit op je mobiel wilt kun je bij onze nieuwste realtones terecht, deze hier staan vaak de nieuwe hits tussen. En als je gewoon op zoek bent naar een leuke realtone van een bepaalde artiest kun je natuurlijk ook de alfabetische lijst of de zoekfunctie gebruiken.

Wat zijn realtones?

Realtones zijn al behoorlijk nieuw in de gsm wereld. Realtones zijn eigenlijk gewoon mp3 nummers van bekende artiesten. Dus eigenlijk de nummers van de cd's. Dit is natuurlijk een stuk leuker dan die saaie piepjes die de polyfone ringtones en de monofone ringtones hebben. Maar je moet wel een mobiele telefoon hebben die deze realtones ondersteund! En aangezien realtones nog niet zo lang bestaan en vaak alleen de dure nieuwe gsm modellen realtones ondersteunen raad ik je toch aan om eerst even bij de ondersteunde mobieltjes te kijken of jouw telefoon wel realtones kan afspelen. En als die dat nog niet kan kun je altijd nog naar onze polyfone ringtones of monofone ringtones sectie!

De realtones kosten hier Ä2,60. Je moet TWEE keer bellen naar een 0900-nummer. Dit nummer kost Ä1,30 per gesprek. Dit is behoorlijk veel, maar over alle realtones worden afdrachten betaald aan de desbetreffende rechthebbenden. Vaak lopen deze kosten al op tot meer dan een euro per verkochte realtone. En dan komen de productiekosten, verkoopkosten, contracten met platenmaatschappijen en manuren er nog bij.